بهترین ماسک زردچوبه و ماست برای انواع پوست

راهنمای مطالعه
تهیه ماسک ماست و زردچوبه

اگر به دنبال پیدا کردن راه‌های طبیعی برای سفید کردن پوست صورت خود هستید، می‌توانید به کابینت‌ها یا یخچال خود مراجعه کنید. یک ماسک مراقبت از پوست را تصور کنید که فواید زردچوبه و خواص تسکین‌دهنده ماست را ترکیب کرده است.

ماسک زردچوبه یکی از رایج‌ترین ماسک‌های زیبایی است که فواید بی‌‌شماری برای سلامت و زیبایی پوست دارد. استفاده از ماسک ماست و زردچوبه برای روشن‌تر و یکدست کردن رنگ پوست، تاثیرگذار است.

انواع ماسک زردچوبه و ماست:

  1. ماسک ماست و نشاسته و زردچوبه
  2. ماسک ماست و زردچوبه و عسل
  3. ماسک ماست و زردچوبه و گلاب
  4. طرز تهیه ماسک ماست و زردچوبه

در ادامه، به معرفی فواید چشم‌گیر ماسک ماست و زردچوبه برای پوست صورت می‌پردازیم و شما را در استفاده از این ترکیب برای دستیابی به پوست درخشان، راهنمایی خواهیم کرد.

انواع ماسک زردچوبه و ماست

تهیه یک ماسک اثرگذار زردچوبه و ماست برای سفید شدن صورت تنها به چند مواد ساده نیاز دارد، اما امکان افزودن مواد اختیاری نیز هست تا ماسک را با نیاز‌های خاص پوست خود تطبیق دهید. ترکیبات اصلی این ماسک، زردچوبه و ماست محسوب می‌شود که پایه و اساس خاصیت روشن‌کنندگی پوست را ایجاد می‌کنند. برای افرادی که در پی سفارشی‌سازی ماسک خود هستند، مواد دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید بر اساس نیازهای پوست‌تان ترکیب کنید. همچنین برای آشنایی با انواع ماسک مو خانگی می‌توانید به مقاله ماسک مو خانگی چیست؟ چه چیز‌هایی در دسته‌ی ماسک موی خانگی قرار می‌گیرند؟ مراجعه کنید.

1. ماسک ماست و نشاسته و زردچوبه

استفاده از این ماسک برای پوست‌های بی روح بسیار مناسب است. استفاده مداوم از ماسک جوانسازی ماست، زردچوبه و نشاسته نشاط و روشنی را به پوست بازمی‌گرداند.
ترکیبات: ماست، نشاسته ذرت و زردچوبه. با ترکیب این مواد، ماسکی خمیری شکل به دست می‌آید که آن را 20 دقیقه روی پوست‌تان بگذارید. سپس با دستمالی تمیز، مرطوب خمیر را از روی پوست خود پاک کنید.

نکته: لازم به ذکر است که، این ماسک را به مقدار کم و حداکثر برای سه بار مرحله، آماده کنید. زیرا ماسک مانده شده ممکن است باعث به وجود آمدن لک روی پوست بشود.

2. ماسک ماست و زردچوبه و عسل

اگر نگران آکنه و جوش صورت خود هستید، از ترکیب زردچوبه با ماست و عسل استفاده کنید. این ترکیب دارای خواص ضد باکتریایی است که به نوعی آکنه‌ها را نابود می‌کند. علاوه بر زردچوبه، عسل نیز دارای خواص ضد باکتریایی است. از جمله فواید ماسک ماست و زردچوبه و عسل این است که؛ از تجمع باکتری در منافذ پوست جلوگیری می‌کند و سبب کاهش جوش‌ها می‌شود.

ترکیبات: ماست، زردچوبه و عسل. حدود ۲۰ دقیقه باید ماسک روی صورت‌تان بماند. سپس با آب ولرم بشویید و صورت خود را با پارچه نرمی خشک کنید.

3. ماسک ماست و زردچوبه و گلاب

ماسک ماست،گلاب و زردچوبه از بهترین ماسک های زردچوبه برای پوست‌های چرب محسوب می‌شود. این ماسک ترکیب قدرتمندی برای کنترل و از بین بردن آکنه‌ پوست به شمار می‌رود. این ترکیب با کنترل تکثیر و رشد باکتری‌ها، سطح پوست را ضد عفونی می‌کند.

ترکیبات: ماست، زردچوبه و گلاب. این ترکیبات را مخلوط کنید تا ماسکی خمیری به‌دست بیاید. ترکیب را روی تمام قست‌های پوست خود بزنید و 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا ماست خشک شود. بعد صورت ‌خود را با آب ولرم بشویید و بعد از خشک کردن صورت از روغن‌های گیاهی مانند: نارگیل استفاده کنید تا پوست مرطوب شود.

4. طرز تهیه ماسک ماست و زردچوبه

با پیروی از مراحل آماده‌سازی و استفاده از ماسک، می‌توانید از مزایای این ماسک بهره‌مند شوید. لازم به ذکر است با ماست حتی می‌توانید ماسک مو خانگی درست کنید. اگر می‌خواهید بدانید چطور؟ به صفحه‌ی ماسک مو با ماست سر بزنید.

برای تهیه ماسک ماست و زردچوبه، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. مقدار مورد نیاز خود را بر اساس استفاده خود، تعیین کنید. مقادیر کلی: حدود 1 قاشق چای‌خوری پودر زردچوبه را با 2 الی 3 قاشق چای‌خوری ماست ساده ترکیب کنید تا به یک ماسک خمیر مانند به دست بیاید.
  2. ترکیبات اختیاری مانند گلاب یا عسل را اضافه کنید.
  3. اگر خیلی غلیظ به نظر می‌رسد، کمی ماست به آن اضافه کنید.
  4. ماسک را روی همه جای صورت خود بمالید. (به جز نواحی حساس از جمله چشم و دهان)
  5. اجازه دهید ماسک حدود 15 الی 20 دقیقه روی پوست شما بماند.
  6. بعد از گذشت زمان صورت خود را با آب ولرم به خوبی بشویید.

خواص ماسک ماست و زردچوبه

خواص ماسک ماست و زردچوبه

ماسک ماست و زردچوبه یک ترکیب شگفت‌انگیز از مواد طبیعی است که می‌تواند بسیاری از فواید را برای پوست شما به همراه داشته باشد. زردچوبه، که به دلیل رنگ خود شناخته شده و قرن‌ها در طب سنتی آیورودا مورد استفاده قرار گرفته است، دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی فوق‌العاده بوده که می‌تواند روی پوست معجزه کند. زردچوبه خواص مرطوب کنندگی نیز دارد که می‌تواند به موهای خشک یا آسیب دیده کمک کند. امکان تغییر رنگ آن ممکن است نگران کننده باشد، در غیر این صورت حتی می‌توانید، ترکیب زردچوبه با سایر مواد مانند: روغن نارگیل، عسل یا ماست را به عنوان ماسک مو استفاده کنید. برای آشنایی با بهترین ماسک مو خارجی می‌توانید به این صفحه مراجعه کنید.

مهم ترین خواص ماسک ماست و زردچوبه:

  • درخشندگی
  • کمک به روشن شدن رنگ پوست
  • جوان ساز
  • درمان التهابات مزمن پوست
  • بازسازی و کمک به رشد سلول‌های جدید
  • جلوگیری از پیری زودرس
  • کمک به درمان تیرگی زیر چشم
  • کاهش چربی‌های روی پوست
  • کاهش آسیب‌های ناشی از نور خورشید

نکاتی که باید برای استفاده از ماسک ماست و زردچوبه بدانید!

 تهیه ماسک ماست و زردچوبه

استفاده از ماسک زردچوبه و ماست نیازمند دقت و احتیاط بسیار است، زیرا ممکن است بر رنگ پوست تاثیرات غیرمنتظره داشته باشد. زردچوبه یک رنگ طبیعی و قوی است؛ بعد از استفاده از این ماسک شاید لکه‌هایی موقت روی پوست ایجاد شود.
برای اطمینان از عدم واکنش و حساسیت پوست به ماسک، می‌توانید ابتدا روی یک بخش کوچک از پوست تست کنید و در صورت عدم مشکل، از آن را استفاده کنید. همچنین، اولین بار این ماسک را در شب استفاده کنید و صبح روز بعد نتیجه را ببینید.

همچنین، حتماً در هنگام استفاده از ماسک، مراقب لباس خود باشید، مثلاً یک پیراهن که اهمیت زیادی برایتان ندارد، بپوشید یا یک حوله روی شانه‌های خود خود قرار دهید. پاک کردن لکه‌های این ماسک روی لباس بسیار دشوار یا غیر ممکن است.

جمع بندی

در این مقاله یکی دیگر از راه‌های دستیابی به پوستی درخشان را شناختید که نه‌ تنها بی‌شمار خواص طبیعی دارد، بلکه به تعادل ظریف پوست‌تان نیز توجه دارد. شما می‌توانید سوالات خود درباره مراقبت از پوست و مو را در کامنت‌ها از کارشناسان ما بپرسید، همچنین شما می‌توانید محصولات مراقبت از مو و پوست را از فروشگاه اینترنتی ونتی پیو ثبت سفارش کنید.

سوالات متداول

بهترین ماسک زردچوبه برای از بین بردن لک صورت کدام است؟

بهتر است ماسک زردچوبه و آب لیمو ترش را امتحان کنید.

آیا ماسک‌های زردچوبه رشد موها را کند می‌کند؟

بله، زردچوبه یک راه‌حل طبیعی برای جلوگیری از رشد موهای صورت به شمار می‌رود.

از ماسک ماست و زردچوبه می‌توان هر روز استفاده کرد؟

خیر، زیرا موجب زرد شدن پوست می‌شود.

راهنمای مطالعه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *